I tävlingen Gästernas Hotellpris är det gästerna själva som röstar på sina hotellfavoriter. Dufweholms Herrgård är utsedd som vinnare i kategorin Årets Slott/Herrgård. Tillsammans med hotellen Ystad Saltsjöbad, Gothia Towers och Kosta Boda Art Hotel står nu Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm som vinnare.

Under nästa år satsar man på att bli ännu bättre. Herrgården kommer bland annat att byggas ut för att ge mer plats åt restaurang och salonger. Dessutom investerar man i att bygga ut och förbättra den populära spa-anläggningen i den gamla kuskbostaden. Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred, Södertuna Slott i Gnesta samt Pelles Lusthus i Nyköping.

– Det är fantastiskt att Dufweholms Herrgård har vunnit ett så stort hotellpris! Vi står som vinnare tillsammans med några andra av Sveriges främsta hotell, säger Fredrik Åström, VD på Svenska Kulturpärlor, där Dufweholms Herrgård är ett av hotellen.

– Det är viktigt för oss att fylla våra gästers behov och därför satsar vi stort på Dufweholms Herrgård under 2016, säger Fredrik Åström.

Hotellnyheter kan man finna hos endasthotell.se. Det händer så mycket i branschen så att det dyker upp sidor som fokuserar på bara hotell är inte så konstigt.