I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander Consumer Bank gjorde en stark varumärkesresa i Sverige under 2015 och blir alltmer kända på den svenska marknaden.

Nu satsar banken på hög närvaro på en arena som berör och förenar många människor, oavsett om man är utövare eller åskådare. Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander jobar mycket med lån till privatpersoner, dvs privatlån och privatlån kan man jämföra hos internetlån.nu. En tjänst som fokuserar helt på att hitta de bästa lånen till dig som kund.

– Att gå in som partner till Vasaloppet var ett självklart steg efter att vi bestämde oss för att bli huvudsponsorer till En Svensk Klassiker. För mig och många andra är Vasaloppet en riktig folkfest och vi ser fram emot att vara en del av den, säger Carolina Brandtman, vd för Santander Consumer Bank i Sverige.

Det är lätt att gå vilse i privatlånsdjungeln med Santander kan vara en god leverantör och erbjuda bra låneprodukter till dig som konsument. De har bra erbjudanden om lån och sparade för konsumeter som letar efter trygga och säkra leverantörer.