Kawasaki MuleNya Mule PRO kommer i två versioner – med en sätesrad i MULE PRO-DX och flexibla MULE PRO-DXT med två sätesrader varav en är flyttbar. Båda Mule PRO har flak med 453 kg lastkapacitet och 907 kg dragkapacitet. MULE PRO-DXT kan fortfarande frakta 158 kg på lastflaket även när fordonet snabbt omvandlas till att rymma fyra personer på sina två sätesrader.

Båda utrustade med en kraft- och vridmomentsoptimerad 993cc trecylindrig dieselmnotor med 18kW (24hk) och 52 Nm vridmoment med garanterad dragförmåga nog att utnyttja det stora lastflaket och dragkapaciten.

Elektronisk valbar fyrhjulsdrift och differntialspärr bak på båda maskinerna ger både fäste i svår terräng och enkelt hantering medan en 30 liters tank säkerställer att du kan arbeta lång tid mellan tankningarna.

Med stort fokus på driftsäkerhet och förarkomfort har båda maskinerna tiltbar ratt, dörrar som standard, elektronisk servostyrning och dubbla triangellänkarmar både fram och bak.

Genom att ta utseendet på MULE till en ny nivå har MULE PRO ett distinkt fordonsmässigt utssende och känsla utan att kompromissa med huvudsyftet med dess existens – att vara en hållbar och kostnadseffektiv arbetspartner.