Sedan 1895 har Lorina producerats i Munster, en liten by i nordöstra Frankrike. Där kombinerar man tradition, kännedom och vatten från en naturlig källa vid Vosges sandsten. Det gör Lorina till en unik lemonad med naturliga smaker från färska frukter och en touch av riktigt socker. Inga artificiella färg- eller smakämnen.

Tre smaker i den ikoniska glasflaskan med flippkork säljs i Sverige. Sicilian Lemonade, Pink Citrus Lemonade och Blood Orange. Lorina är god att dricka som den är men fungerar även utmärkt som ingrediens cocktails. Som komplement lanseras också två smaker i 33 cl glasflaska, Lemon och Pink Lemonade. Vill du veta mer om drycker från Frankrike rekommenderas ett besök på sidan, www.omfrankrike.se. Ny nyhetssajt som fokuserar på nyheter om Frankrike.

Herrljunga Cider har sedan 1 januari 2016 agenturen för Lorinas sortiment i Sverige. Lorina är ett av Frankrikes största varumärken och dess lemonader är välkända över hela världen med över 40 exportländer. Företaget grundades av fransmannen Victor Geyer år 1895. Geyer började då att producera lemonader av lokala råvaror och företaget fick sitt namn, Lorina, av en båt som hjälpte fransmännen under andra världskriget. Herrljunga Cider AB, ett familjeföretag i 4:e generationen, är en av Nordens ledande tillverkare av cider och glögg inom premiumsegmentet.