Hotels.com har utvecklat sitt lojalitetsprogram och lanserar nu ”Hemliga priser”, där kunderna kan välja bland ett större utbud av hotell, varav de flesta inte finns tillgängliga på andra jämförelsesajter.

De försöker ständigt utveckla de tjänster vi har för våra kunder”, säger Clive Peoples, som är vice VD för varumärket Hotels.com. ”Hemliga priser’ ger ännu större besparingar till våra medlemmar, appanvändare och mottagare av vårt nyhetsbrev och har fler värdeerbjudanden jämfört med andra resesajter på nätet.

Medlemmar i Hotels.com™ Rewards kan få tillgång till ”Hemliga priser” och disponera sina bonusnätter på språng, med hjälp av den prisbelönta mobila bokningsappen Hotels.com, eller på sin dator. Med ”Hemliga priser” kan medlemmar välja bland specialerbjudanden på tusentals hotell och de bästa resmålen runt om i världen. För att få tillgång till ”Hemliga priser” behöver kunden bara prenumerera på nyhetsbrevet från Hotels.com, ladda ner den prisbelönta Hotels.com mobila bokningsappen och/eller registrera sig för lojalitetsprogrammet Hotels.com™ Rewards.