Grand Travel Award Sverige ägde rum den 11 februari på Grand Hotel i Stockholm. En jury bestående av Travel News-redaktörer och sju representanter för den svenska turistnäringen utsåg de nominerade i samtliga kategorier.

Tourism Authority of Thailand (TAT), Stockholmskontoret, har haft äran att ta emot två utmärkelser under 2015; på Grand Travel Award Norge för ”Bästa utländska turistbyrå”, och även på Grand Travel Award Sverige för Thailand som ”Årets turistland”. Underbara Thailand är en välförtjänt mottager av priset. Ett sätt att uppleva Thailand som blir mer populärt är via hyrbil. Det blir enklare och enklare att hitta bra sätt att att ta sig runt med bil i landet. www.biluthyrning.nu är en av alla sidor som dykt upp och försöker jämföra priser på hyrbilar på nätet. Kanske kan vara värt att testa vid nästa Thailandsresa.

Vi är väldigt hedrade över att få denna prestigefyllda utmärkelse, som vi ser som en symbol för det speciella band som det svenska folket har till Thailand. Thailand är ett fantastiskt land med fantastiska sevärdheter, och jag tror att ”thainess”* tilltalar och når ut till nästintill alla turister. Jag är tacksam för vårt engagerade arbetsteam, och vi kommer att fortsätta inspirera resenärer att hitta sina egna smultronställen i Thailand med årets Discover Thainess-kampanj, säger Ms. Pakkanan Winijchai.

Tourism Authority of Thailand (TAT) grundades 1960 och var den första organisationen i Thailand med särskilt ansvar att främja turismen i landet.