Tourism Authority of Thailand (TAT), Stockholmskontoret, har haft äran att ta emot två utmärkelser under 2015; på Grand Travel Award Norge för ”Bästa utländska turistbyrå”, och även på Grand Travel Award Sverige för Thailand som ”Årets turistland”.

Grand Travel Award Sverige ägde rum den 11 februari på Grand Hotel i Stockholm. En jury bestående av Travel News-redaktörer och sju representanter för den svenska turistnäringen utsåg de nominerade i samtliga kategorier. Ms. Pakkanan Winijchai, direktör för de nordiska länderna och Baltikum på TAT, var närvarande under firandet och prisutdelningen:

– Vi är väldigt hedrade över att få denna prestigefyllda utmärkelse, som vi ser som en symbol för det speciella band som det svenska folket har till Thailand. Thailand är ett fantastiskt land med fantastiska sevärdheter, och jag tror att ”thainess”* tilltalar och når ut till nästintill alla turister. Jag är tacksam för vårt engagerade arbetsteam, och vi kommer att fortsätta inspirera resenärer att hitta sina egna smultronställen i Thailand med årets Discover Thainess-kampanj, säger Ms. Pakkanan Winijchai.